Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manualul pentru un Nissan Sentra B 13.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #17878 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de Manualul pentru un Nissan Sentra B 13
Ce mai faci? Mă interesează manualul B13. Am un model din '94, dar cred că mă poți ajuta cu modelul din '95. Include acest manual o descriere a codului piesei?
Caut și ornamentele exterioare ale geamurilor, dar nu am codul piesei sau un loc online de unde să le găsesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19467 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de Manualul pentru un Nissan Sentra B 13
Bună ziua.

Mă puteți ajuta trimițându-mi manualul pentru B13/95 (carburator)?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19498 prin manual-mecanic
Pentru cei interesați de manualul Nissan B 13, îl am, dar cântărește cam 100MB, așa că nu știu cum vi-l pot trimite.

Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19506 prin manual-mecanic
Dacă poți să mi-l trimiți și mie. Adresa mea de e-mail este .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni - Acum 14 ani și 5 luni #19908 prin manual-mecanic
Salut prieteni de pe forum, am nevoie urgentă de manualul de piese pentru Nissan Sentra B13. Vă rog, aș aprecia foarte mult. Adresa mea de e-mail este
Ultima editare: acum 14 ani și 5 luni de către .