Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manualul pentru un Nissan Sentra B 13.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2026 prin manual-mecanic
Am nevoie de manualul pentru un Nissan Sentra B 13. Am nevoie de cel care are ceva despre geamurile electrice și aerul condiționat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni - Acum 17 ani și 6 luni #2033 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de Manualul pentru un Nissan Sentra B 13
Dacă nu găsiți manualul Sentra B13 și aveți nevoie de ajutor cu ceva, vă invit să vizitați forumul SSS Club Nissan Republica Dominicană. Majoritatea membrilor clubului dețin mașini B13 și vă pot ajuta cu orice întrebări ați putea avea.
Iată linkul către pagină:

sss-club.losforos.es/

Cu stimă!B)
Ultima editare: acum 17 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2612 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de Manualul pentru un Nissan Sentra B 13
Am manualele pentru motoarele B13 de 1,6 L GA16DE și 2,0 L SR20DE din '95 și '96.

Dacă ești interesat, spune-mi cum ți le pot trimite.

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6570 prin manual-mecanic
Bună ziua, bună ziua, sunt interesat de manualul pe care îl aveți. Dacă mi-l puteți furniza, v-aș fi foarte recunoscător. Adresa mea de e-mail este

Mulțumesc...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6572 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Am nevoie de manualul pentru un Nissan Sentra B 13
Am nevoie de manualul pentru un Nissan Sentra B13.