Căutare MDM

Buletin

problemă la Ford Transit 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni - Acum 14 ani și 4 luni #20228 prin manual-mecanic
Bună ziua, poate cineva să-mi spună de unde pot face rost de manualul de service pentru Transit-ul din 2000? Trebuie să demontez rulmenții din spate și nu știu cum să demontez capacele tamburului.
Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș fi foarte recunoscător.
Ultima editare: acum 14 ani și 4 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20230 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu un Ford Transit din 2000
Între filetele șuruburilor, veți vedea niște filete mai mici - doar două, și cred că sunt M8x125. Trebuie să înșurubați două șuruburi care vor împinge butucul, acționând ca un extractor. Trebuie să le înșurubați în mod egal, astfel încât tamburul să nu se încrucișeze.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20231 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu un Ford Transit din 2000
Mulțumesc, dar nu e de tipul ăla. Să zicem că are un fel de capac care acoperă piulița ce ține tamburul și rulmentul, dar nu știu cum să-l scot. Nu e normal ca cele de la mașini. E introdus spre interior și nu știu dacă e filetat sau cum funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20232 prin manual-mecanic
Pipăiți capacul cu câteva atingeri ușoare pentru a vedea dacă se mișcă; s-ar putea să fie unul dintre cele pe care le puteți rupe și apoi le puteți pune la loc. Celălalt pas este să scoateți tamburul de frână.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20233 prin manual-mecanic
Este turnat ca restul tobei și are o unealtă specială pentru a fi introdusă. Am făcut ceva similar și am încercat să-l rotesc, dar nu am cum.