Căutare MDM

Buletin

problemă cu un Ford Transit din 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni - Acum 14 ani și 9 luni #20228 prin manual-mecanic
Problemă cu un Ford Transit din 2000. Publicat de manual-mecanica
Salut, poate cineva să-mi spună unde pot găsi manualul de service pentru un Transit din 2000? Trebuie să demontez rulmenții roții din spate și nu știu cum să demontez capacul tamburului.
Dacă cineva mă poate ajuta, aș fi foarte recunoscător.
Ultima editare: acum 14 ani și 9 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #20230 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problemă cu un Ford Transit din 2000
Între filetele șuruburilor, veți vedea două mai mici, și cred că sunt M8x125. Trebuie să înșurubați două dintre aceste șuruburi, care vor împinge butucul și vor acționa ca un extractor. Trebuie să le înșurubați uniform, astfel încât tamburul să nu se încrucișeze.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #20231 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problemă cu un Ford Transit din 2000
Mulțumesc, dar nu e de tipul ăla. Are un capac care protejează piulița care ține tamburul și rulmentul, dar nu știu cum să-l scot. Nu e ca cele de la mașini; e încastrat spre interior și nu știu dacă e filetat sau cum e asamblat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #20232 prin manual-mecanic
Încearcă să lovești ușor capacul pentru a vedea dacă se mișcă; s-ar putea să fie unul dintre cele pe care le rupi pentru a le scoate și apoi le pui la loc. Celălalt pas este să scoți tamburul de frână.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #20233 prin manual-mecanic
Este turnată ca restul tobei și are un orificiu pentru o unealtă specială. Am făcut ceva similar și am încercat să o rotesc, dar nu funcționează