Căutare MDM

Buletin

Caut un manual de service pentru Opel Corsa A / Vauxhall Nova.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni - Acum 17 ani și 6 luni #2016 prin manual-mecanic
Salut prieteni, (Salut prietenilor mei)

Am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a găsi diversele manuale de service pentru Opel Corsa A (cunoscut și sub numele de Vauxhall Nova în Anglia).

Manualele sunt acestea:

Manual de service și reparații Haynes:

Manuale de service pentru proprietari Haynes

Aș vrea să găsesc și eu asta pentru modificări auto:

Și, de asemenea, acesta pentru construirea uneia dintre aceste mașini pentru raliu (caut și acest manual pentru a construi mașina pentru raliu): VAUXHALL NOVA OPEL CORSA - RALLY BUILD SPORT GTE GSI SR
Construiește o mașină de raliu Clubman sau Group N! -CELE MAI BUNE!

Aș fi recunoscător dacă m-ați putea ajuta să obțin aceste manuale sau dacă mi-ați putea spune unde le pot găsi.

Mulțumesc
Ultima editare: acum 17 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2061 prin manual-mecanic
Aruncați o privire la www.clubopel.org sau www.opelclub.org sau www.clubgsispain.com .

În orice caz, pot răspunde la întrebări și nelămuriri specifice sau pot oferi orice informații de care ați putea avea nevoie, deoarece dețin manualul pentru Corsa B, Astra F, Vectra și Kadett E din '93.

De asemenea, am două Corsa A, unul dintre ele echipat cu motorul C20SEH de 130 CP.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3890 prin manual-mecanic
Salut, ce mai faci? Am nevoie de Manualul de service pentru Corsa B. Spui că îl ai! Nu l-am găsit nicăieri! Dacă nu e prea deranjant, poți să-mi spui de unde să-l descarc sau cum îl pot obține? Chiar am nevoie de el, prietene! Aștept cu nerăbdare răspunsul tău în curând. Mulțumesc foarte mult și cele mai bune urări!
Îți las adresa mea de e-mail pentru orice eventualitate:

Mulțumesc foarte mult!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5058 prin manual-mecanic
BUNĂ, AM UN CORSA 1.6 SEDAN DIN 2003, AUTOMAT CU 4 UȘI ȘI AM NEVOIE DE MANUALUL MECANIC. DACĂ ȘTIE CINEVA, VĂ ROG, AȘ APRECIA.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5069 prin manual-mecanic
Salut, das_thunder.
Cred că http://rapidshare.com/files/115244357/manual_opel_corsa_a__gasolina_y_diesel_.pdf.html este ceea ce ai nevoie. Cu stimă.