Căutare MDM

Buletin

Caut un manual de service pentru Opel Corsa A / Vauxhall Nova.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 11 luni - Acum 17 ani și 11 luni #2016 prin manual-mecanic
Salut prieteni, (Salut prietenilor mei)

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a găsi diversele manuale de service pentru Opel Corsa A (cunoscut și sub numele de Vauxhall Nova în Anglia).

Manualele în cauză sunt acestea:

Manual de service și reparații Haynes:

Manuale de service pentru proprietari Haynes

Aș vrea să găsesc și eu asta pentru modificări auto:

Și, de asemenea, acesta pentru construirea uneia dintre aceste mașini pentru raliu (caut și acest manual pentru a construi mașina pentru raliu): VAUXHALL NOVA OPEL CORSA - RALLY BUILD SPORT GTE GSI SR
Construiește o mașină de raliu Clubman sau Group N! -CELE MAI BUNE!

V-aș fi recunoscător dacă mi-ați putea oferi aceste manuale sau dacă mi-ați putea spune unde le pot găsi.

Mulțumesc
Ultima editare: acum 17 ani și 11 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 11 luni #2061 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Caut un manual de service pentru Opel Corsa A / Vauxhall
Vizitați www.clubopel.org , www.opelclub.org sau www.clubgsispain.com .

În orice caz, pot răspunde la orice întrebări specifice sau vă pot oferi orice informații de care aveți nevoie, deoarece dețin manualele pentru Corsa B, Astra F, Vectra și Kadett E din '93.

De asemenea, am două modele Corsa A, dintre care unul a fost modificat cu motorul C20SEH de 130 CP.

Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #3890 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Caut un manual de service pentru Opel Corsa A / Vauxhall
Salut, ce mai faci? Am mare nevoie de Manualul de service pentru Corsa B. Ai spus că îl ai! Nu l-am găsit nicăieri! Dacă nu e prea deranjant, poți să-mi spui de unde îl pot descărca sau cum îl pot obține? Am mare nevoie de el, prietene! Aștept cu nerăbdare răspunsul tău cât mai curând posibil. Mulțumesc mult și cele mai bune urări!
Îți las adresa mea de email pentru orice eventualitate:

Mulțumesc foarte mult!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #5058 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Caut un manual de service pentru Opel Corsa A / Vauxhall Nova
Bună ziua, am un Corsa 1.6 sedan din 2003, automat, 4 uși, și am nevoie de manualul de reparații. Dacă cineva știe, aș fi foarte recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #5069 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Caut un manual de service pentru Opel Corsa A / Vauxhall Nova
Salut, das_thunder.
Cred că asta e tot ce ai nevoie: http://rapidshare.com/files/115244357/manual_opel_corsa_a__gasolina_y_diesel_.pdf.html Cu stimă.