Căutare MDM

Buletin

manuale de instrucțiuni

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29851 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: manuale de instrucțiuni
La mulți ani de Ziua Regilor tuturor, acum aveți 26.500 de manuale de instrucțiuni. Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30420 prin manual-mecanic
Actualizările site-ului web progresează într-un ritm bun pentru a-l repune în funcțiune.

APARATE NOI:

Au fost adăugate manuale noi pentru celebrele aparate de cafea Krups, aparatele de cafea Krups - Nescafe Dolce Gusto și aparatele de cafea Krups - Nespresso.

În plus, marca a fost actualizată în diferitele sale categorii, deoarece existau manuale care nu funcționau corect.

De Dietrich - Hote. De asemenea, am actualizat hotelele mărcii De Dietrich; acum toate manualele funcționează corect.

NOUTĂȚI ÎN JOCURI VIDEO ȘI CONSOLE:

În aceste zile ne-am concentrat pe Nintendo, pe de o parte am adăugat manualele pentru consolele DS, Wii, Game Boy Advanced și GameCube. Pe de altă parte, am adăugat manualele de instrucțiuni pentru jocurile următoarelor console: Nintendo 3DS (5), Nintendo 64 (2), Nintendo DS (12), Nintendo Game Boy (33), Nintendo Gamecube (8) și Nintendo Wii (43).

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30449 prin manual-mecanic
Bună ziua, poate cineva să-mi dea manualul Haynes pentru transmisia automată a Ford C6?
Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33420 prin manual-mecanic
Salut tuturor, după o perioadă în care am fost ocupați cu dezvoltarea de site-uri web pentru companii și persoane fizice, aș dori să vă informez că aveți la dispoziție un site de comparare a broșurilor pentru principalii comercianți cu amănuntul din domeniile alimentar, auto, electrocasnice, video și audio, divertisment etc. Îl puteți accesa fără înregistrare, astfel încât să nu pierdeți timpul. Vă încurajez să aruncați o privire pe www.electrofolletos.com , vă mulțumesc și vă transmit cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35924 prin manual-mecanic
Salut prieteni, cum merge treaba acolo? Sper că merge bine, pe cât posibil în aceste zile. Noi, cei de la grupul Electromanuals, dorim să le mulțumim celor 6.000 de utilizatori înregistrați și tuturor celor care nu s-au înregistrat pentru că nu vor, dar care încă folosesc paginile noastre și acest lucru nu îi satisface și, în același timp, ne ajută să creștem puțin câte puțin. Atât www.electromanuales.com , cât și electrofolletos.com sunt în creștere, așa că vă mulțumesc tuturor foarte mult. Salutări. :)