Căutare MDM

Buletin

Bună ziua, am nevoie urgentă de o comandă de reaprindere pentru un Jaguar 4.0 din 2000.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19517 prin manual-mecanic
Bună ziua, sper că mă puteți ajuta. Este urgent. Am nevoie de schema de distribuție pentru un Jaguar din 2000 cu motor 4.0 V8 și de schema ordinii de aprindere. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19522 prin manual-mecanic
Salut prietene, căutând puțin am găsit comanda, sper că te ajută.
1-5-4-8-6-3-7-2.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19523 prin manual-mecanic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19536 prin manual-mecanic
Bună dimineața, prietene, chiulasele motorului de 4.0 sunt împărțite în A și B, A este pe partea dreaptă a vehiculului, iar A1, A2, A3 și A4 sunt numărate invers, B este același, iar ordinea de aprindere este ORDINEA DE APRINERE: 1A - 1B - 4A - 2A - 2B - 3A - 3B și 4B. Sper că te ajută. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19539 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult, prietene, cred că e suficient să pun mașina în mișcare din nou, mulțumesc.