Căutare MDM

Buletin

Am un manual de utilizare și de detaliere pentru Pointer.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35648 prin manual-mecanic
Trimite un manual nou și încarcă-l în manuale... se pare că asta ar fi opțiunea și apoi pune link către locul unde era.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35649 prin manual-mecanic
www.mediafire.com/?5sopl99psmikrl5 este aici pentru descărcare. Dacă aveți probleme, anunțați-mă ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35657 prin manual-mecanic
Mulțumesc, Nico, că ai pus manualul la dispoziția forumului; foarte bun.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39235 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Am un manual de utilizare și o defalcare pentru Pointer.
Bună ziua, aș aprecia dacă m-ați putea ajuta cu manualul, deoarece trebuie să găsesc releul ventilatorului pentru un Pointer din 2002. Adresa mea de e-mail este .
Vă mulțumesc foarte mult anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 7 luni #51893 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Am un manual de utilizare și o defalcare pentru Pointer.
Bună dimineața, ați putea să mi-l trimiteți pe adresa de e-mail? Foarte recunoscător. Trebuie să fac niște reparații și nu găsesc bara transversală frontală. Dacă cineva știe cum să o obțin, vă mulțumesc foarte mult.