Căutare MDM

Buletin

Am un manual de utilizare și de detaliere pentru Pointer.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33626 prin manual-mecanic
Am un Pointer din 2003. Trebuie să schimb mai multe piese la frânele față și spate, precum și amortizoarele. Am probleme și cu capacele de praf de la articulația homocinetică față. Crezi că manualul tău de piese ar putea fi util pentru ceea ce îți spun, ca să aflu mai multe despre piese? Dacă da, aș aprecia dacă mi l-ai putea trimite sau să-mi spui cum să-l descarc. Mulțumesc din Mexic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33746 prin manual-mecanic
Ți-aș fi recunoscător dacă mi l-ai trimite.
Vă mulțumesc anticipat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #33802 prin manual-mecanic
Nicolas, poți să-mi spui de unde pot descărca manualul indicatorului sau, dacă îl ai, mi-l poți trimite pe adresa de e-mail?
mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #33915 prin manual-mecanic
Bună dimineața, am o problemă foarte serioasă cu mașina mea. Este un Derby din 2005, iar manualul pe care îl aveți, dacă nu mă înșel, este oarecum similar cu motorul navei mele.

Problema mea este că motorul se supraîncălzește chiar și pe autostradă.
și m-a costat destul, dar nu e de ajuns.

Mă puteți ajuta trimițându-mi linkul de descărcare a manualului pointerului și să văd dacă mă ajută?

Adresa mea de e-mail este

Cu sinceritate.

Gabriel Vázquez

Mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34388 prin manual-mecanic
Bună ziua, am o camionetă Pointer din 2007 din Mexic. Îmi puteți trimite manualul?