Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manual de service pentru motorul Mazda BT 50 WLT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #19434 prin manual-mecanic
Prieteni: Aș aprecia dacă cineva are manualul de service pentru un Mazda BT-50 din 2007 cu motor WLT. Trebuie să reglez supapele și nu găsesc nicio informație. Mulțumesc anticipat

. P.S. Am și niște informații despre motorul WLC de la același Mazda BT-50, dacă cineva are nevoie de ele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #20721 prin manual-mecanic
Salut, din păcate nu am manualul. Știi modelul motorului Mazda DT-50 turbo diesel? Trebuie să demontez transmisia. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31408 prin manual-mecanic
Bună dimineața, prietene. Motorul BT-50 WLT este pe benzină sau motorină?
Am nevoie de manualul de piese pentru motorul pe benzină. Nu găsesc decât versiunea diesel.
Mulțumesc pentru informații.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33592 prin manual-mecanic
Și eu am nevoie urgentă de unul, dar unul pe benzină. Dacă știți ceva, vă rog să-mi spuneți

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #33718 prin manual-mecanic
Bună dimineața, am nevoie de manualul de piese pentru Mazda BT-50 turbo diesel. Am demontat transmisia și vreau să știu dacă există o schemă de piese disponibilă pentru a înlocui unele componente. Mulțumesc.