Căutare MDM

Buletin

Manual de service Peugeot 206 1.6 model 2009

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #19325 prin manual-mecanic
Manual de service Peugeot 206 1.6 2009. Publicat de manual-mecanica
AJUTOR!!!

Trebuie să obțin acest manual ca să pot diagnostica în sfârșit o problemă cu presiunea uleiului la mașina mea!!!!!

MULȚUMESC ÎN AVANS

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #19327 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual de service Peugeot 206 1.6 2009
Probabil îl veți găsi pe această pagină, dar nu cred că vă va ajuta cu problema. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să verificați presiunea pentru a exclude senzorul de presiune, care, din experiența mea, este probabil problema. Mașina dvs. este prea nouă pentru a avea probleme cu presiunea

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #19335 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual de service Peugeot 206 1.6 2009
Bună ziua, vă mulțumesc foarte mult! Am o problemă cu Peugeot-ul meu 206 1.6 din 2009 de peste două săptămâni. A început cu martorul STOP și simbolul canistrei de ulei aprins, indicând presiune scăzută a uleiului. Pompa de ulei, filtrul și uleiul au fost deja înlocuite (apropo, în loc să folosesc TOTAL QUARTZ 5W40, am folosit CASTROL SYNTHETIC 5W20). Sita de ulei și segmenții pistonului au fost, de asemenea, verificate și nu prezintă uzură sau murdărie. Am ridicat-o de la service la prânz, dar martorul s-a aprins din nou în acea noapte.

Carcasa filtrului de ulei, care are o componentă asemănătoare unei supape, a fost și ea verificată. Nu se vede nimic cu ochiul liber, dar aș vrea să știu dacă există o modalitate de a testa dacă funcționează corect. O altă problemă este că senzorul de presiune a uleiului a fost deja înlocuit.

A fost instalat un manometru și indică 0 PSI, iar la accelerare abia ajunge la 20 PSI.

Ce recomandați? Ce ar trebui să verific? Cum pot exclude orice alte probleme? Nu vreau să continui să cheltuiesc bani fără să fiu sigur că această problemă va fi rezolvată.

VĂ MULȚUMESC MULT PENTRU AJUTOR!