Bună ziua, vă mulțumesc foarte mult! Am o problemă cu Peugeot-ul meu 206 1.6 din 2009 de peste două săptămâni. A început cu martorul STOP și simbolul canistrei de ulei aprins, indicând presiune scăzută a uleiului. Pompa de ulei, filtrul și uleiul au fost deja înlocuite (apropo, în loc să folosesc TOTAL QUARTZ 5W40, am folosit CASTROL SYNTHETIC 5W20). Sita de ulei și segmenții pistonului au fost, de asemenea, verificate și nu prezintă uzură sau murdărie. Am ridicat-o de la service la prânz, dar martorul s-a aprins din nou în acea noapte.
Carcasa filtrului de ulei, care are o componentă asemănătoare unei supape, a fost și ea verificată. Nu se vede nimic cu ochiul liber, dar aș vrea să știu dacă există o modalitate de a testa dacă funcționează corect. O altă problemă este că senzorul de presiune a uleiului a fost deja înlocuit.
A fost instalat un manometru și indică 0 PSI, iar la accelerare abia ajunge la 20 PSI.
Ce recomandați? Ce ar trebui să verific? Cum pot exclude orice alte probleme? Nu vreau să continui să cheltuiesc bani fără să fiu sigur că această problemă va fi rezolvată.
VĂ MULȚUMESC MULT PENTRU AJUTOR!