Căutare MDM

Buletin

Manual pentru Peugeot 604, SL sau modelul de bază 79

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #19158 prin manual-mecanic
Manual Peugeot 604 SL, sau model de bază 79 Publicat de manual-mecanica
Sunt Sebastian și am un Peugeot 604 SL model 79, care a aparținut familiei mele timp de 20 de ani, dintre care ultimii 6 i-am petrecut într-un garaj, iar trecerea timpului și-a pus amprenta! Mașina îi aparține tatălui meu și mi-a dat-o mie, și încerc să o modernizez puțin.
Acum are un motor diesel pe care l-a pus fostul proprietar, iar motorul acela funcționează excelent, de când l-am reasamblat acum un an și este ca nou.
Problema principală este caroseria și mecanica, pentru care se găsesc cel mai greu piese de schimb.
Aș aprecia pe oricine mi-ar putea oferi manualul pentru această mașină, în special lista de piese, ca să văd ce piese de schimb ar fi trebuit să fac pentru caroserie, aripi, capace de roți, portbagaj etc.
Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni - Acum 13 ani și 6 luni #30635 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual pentru Peugeot 604, SL sau modelul de bază 79
Pe site-ul meu www.lionpjr.com puteți găsi multe lucruri legate de el.

Cu stimă
Ultima editare: acum 13 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30700 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual pentru Peugeot 604, SL sau modelul de bază 79
Barbaro, apreciez contribuția ta, vizitez site-ul tău chiar acum.