Căutare MDM

Buletin

Trebuie să vopsesc la loc Mitsubishi Eclipse-ul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #1903 prin manual-mecanic
Trebuie să-mi vopsesc Mitsubishi Eclipse-ul. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor colegilor, sunt inginer în mașini și vehicule auto și trebuie să știu configurația curelei de distribuție pentru Mitsubishi Eclipse din 1990, 2.0, 4G63, GSX, dacă cineva mi-ar putea oferi aceste informații ar fi de mare ajutor, vă mulțumesc anticipat, profit de această ocazie pentru a vă spune că dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor vă stau la dispoziție, dacă este cineva interesat am configurația curelei de distribuție pentru Fiat Bravo și Brava, știu că este greu de obținut, de aceea vă anunț.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #1904 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Trebuie să-mi revopsesc Mitsubishi Eclipse-ul.
Salut, mașină bună. Am un prieten care are una și, pentru configurare, ne-am uitat pe AutoData pentru Galant-ul din 2004, dar cred că nu mai are manual Eclipse, dar ar trebui să fie în engleză. Dacă da, îl voi posta. Ei bine, sper să fie de ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.