Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual pentru Chevrolet S-10.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #1837 prin manual-mecanic
Am nevoie de un manual pentru Chevrolet S-10. Publicat de manual-mecanica
Dacă cineva îmi poate oferi manualul pentru camioneta Chevrolet S-10 din 1996, aș fi recunoscător, deoarece am nevoie urgentă de el.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11300 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual pentru Chevrolet S-10
Bună, numele meu este Antonio. Am o camionetă Chevrolet S-10 din 1963. Caut manualul de piese al vehiculului. Dacă ați găsit manualul, puteți să-mi oferiți un link? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11326 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual pentru Chevrolet S-10
De ce anume ai nevoie? Cupluri de strângere, calibrări sau pur și simplu spune-mi și poate te pot ajuta. :rău:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16624 prin manual-mecanic
Am nevoie de un manual pentru Chevrolet S-10 cu motor ISUZU 2.2. Dacă cineva mă poate ajuta, aș fi recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16625 prin manual-mecanic
Aș dori manualul motorului pentru că trebuie să fac o revizie generală.