Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare Chevrolet Cavalier 96

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19769 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual Chevrolet Cavalier 96
Bună ziua, aș vrea să știu dacă cineva are o schemă electrică pentru un Cavalier 2.4 din 1996, în special pentru ECU.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19903 prin manual-mecanic
Puteți găsi manualul complet aici, dar este în engleză. Îl caut în spaniolă. Știe cineva unde îl pot găsi? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19904 prin manual-mecanic
Acesta este numele fișierului... Manual_de_reparații_Chevrolet_Cavalier_și_Sunfire__1995_-_2001_

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni - Acum 14 ani și 2 luni #25350 prin manual-mecanic
Salut prietene, ce scheme ai? Am nevoie de schemele conectorilor calculatorului. Al meu a fost furat. Am cumpărat unul, dar conectorii au cablurile rupte. Trebuie să știu unde se pun acele cabluri ca să rezolv problema. Mașina mea este un model din '96, are un motor sincron de 2,2 litri, iar PCM-ul are trei conectori (unul alb, unul albastru și unul gri). Am nevoie de ordinea cablurilor din conectorul alb.
Ultima editare: acum 14 ani și 2 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25439 prin manual-mecanic
Salut prietene, am nevoie de schema conectorului computerului pentru Cavalier-ul meu din 1996, cu motor sincron de 2,2 litri. Are trei conectori: unul albastru, unul gri și unul alb. Diagrama respectivă nu este prezentată în manual. Are cineva un Cavalier similar care să-mi poată oferi fotografii cu conectorul alb? Au ieșit niște fire din al meu și nu-mi dau seama cum să-l repar. Adresa mea de e-mail: