Căutare MDM

Buletin

Manual Citroen Saxo 1 Faza 1 1.5d în spaniolă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 zile - Acum 15 ani și 4 zile #18004 prin manual-mecanic
Bună ziua, sunt nou pe forum, dar aș dori să vă mulțumesc anticipat. Sper că cineva mă poate ajuta. Am nevoie de manualul de service pentru un Citroen Saxo Phase 1, 1.5D din 1998, precum și pentru un AX 1.1 din 1994 și un Peugeot Partner 1.9D din 2001. Dacă este posibil, vă rog să mi le trimiteți în spaniolă. Mulțumesc foarte mult. :S
Ultima editare: acum 15 ani și 4 zile de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 zile #18020 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : ajutor urgent Citroen Saxo faza 1 1.5d
pedroluisss a scris:

Bună ziua, sunt nou pe forum, dar aș dori să vă mulțumesc anticipat. Sper că cineva mă poate ajuta. Am nevoie de manualul de service pentru un Citroen Saxo Phase 1, 1.5D din 1998, precum și pentru un AX 1.1 din 1994 și un Peugeot Partner 1.9D din 2001. Dacă este posibil, vă rog să mi le trimiteți în spaniolă. Mulțumesc foarte mult.

:(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18138 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica pe tema Re: Manual Citroen Saxo 1 Phase 1.5d în spaniolă
Vă mulțumesc tuturor foarte mult că nu m-ați ajutat :S

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23164 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : ajutor urgent Citroen Saxo faza 1 1.5d
Îmi trebuie din 2001.