Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Isuzu Rodeo în spaniolă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #17962 prin manual-mecanic
Manual de atelier Isuzu Rodeo în spaniolă, publicat de manual-mecanica
Am nevoie de acest manual în spaniolă. Dacă cineva îl are, mi-l poate da? Cu stimă:
Manual de atelier pentru service și reparații
pentru modelele Isuzu Rodeo Amigo Trooper Fit Passport
Pickup și Closed Cab
din 1985 până în 2002.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #17970 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de atelier Isuzu Rodeo în spaniolă
Salut Richard, am descărcat acest manual de aici acum doi ani și este în engleză. Dacă ți se pare util, spune-mi și ți-l voi trimite. Nu sunt sigur, dar este un document PDF. Cu stimă. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #17992 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de atelier Isuzu Rodeo în spaniolă
vulpea a scris:

Salut Richard, am descărcat acest manual de aici acum doi ani și este în engleză. Dacă ți se pare util, spune-mi și ți-l voi trimite. Nu sunt sigur, dar este un document PDF. Cu stimă. :)

Dacă ați putea să-mi dați linkul, aș aprecia, sau documentul... și dacă cineva poate obține această copie în spaniolă, bine ați venit. Cu stimă. :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18269 prin manual-mecanic
Salut Richard, tocmai am încărcat manualul pe această pagină. Înțeleg că îl vor revizui. Dacă e în regulă, îl vor pune la descărcări ca să-l poți descărca. Îmi pare rău pentru întârziere, nu am avut timp să o fac. Toate cele bune pentru noul an.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18531 prin manual-mecanic
vulpea a scris:

Salut Richard, tocmai am încărcat manualul pe această pagină. Înțeleg că îl vor revizui. Dacă e în regulă, îl vor pune la descărcări ca să-l poți descărca. Îmi pare rău pentru întârziere, nu am avut timp să o fac. Toate cele bune pentru noul an.

Bine, aștept linkul... salutări și încă o dată mulțumesc.