Căutare MDM

Buletin

MANUAL DE ATELIER MOTOR FORD ESCAPE V6 3.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34945 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL DE ATELIER MOTOR FORD ESCAPE V6 3.0
Ai o problemă cu mașina ta. Spune-mi ce este, dacă te pot ajuta.
TF Victor este foarte bun. Dacă poți, trimite-mi-l.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34946 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL DE ATELIER MOTOR FORD ESCAPE V6 3.0
Am verificat deja manualul tău și nu este motorul 3.0 cu 24 de supape de la un Mercury Sabale. Nu știu dacă ai informații despre acel motor. Este similar cu 2.5 Contour, dar cureaua de distribuție se schimbă și arborii cu came nu se sincronizează corect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34947 prin manual-mecanic
Știi, am aceeași problemă. Singurul lucru pe care l-am verificat a fost când am scos lanțul și e cel mai sigur.
Dar mă voi uita când ajung la service și îți voi trimite ce am.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34949 prin manual-mecanic
Dă-mi adresa ta de e-mail și ți le voi trimite pe cele pe care le am. Ei bine, defectul meu este la distribuția arborelui cu came. Distribuția nu se potrivește. Trebuie să știu cum funcționează distribuția și ordinea distribuției.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34961 prin manual-mecanic

Ți l-am trimis deja pe adresa de e-mail. Sper că este ceea ce ai nevoie.