Căutare MDM

Buletin

MANUAL DE ATELIER MOTOR FORD ESCAPE V6 3.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34937 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL DE ATELIER MOTOR FORD ESCAPE V6 3.0
Nu, serios, mulțumesc, aș aprecia, din moment ce nu pot pune distribuția mașinii mele și, ei bine, adresa mea de e-mail. Și ei bine, ți-aș da unul dintre manualele mele pe care le am, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34938 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL DE ATELIER MOTOR FORD ESCAPE V6 3.0
Îmi pare rău, înțeleg că nu poți regla lanțul de distribuție la Ford Escape 3.0 v6. Am puține informații, dar dacă te pot ajuta, spune-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34942 prin manual-mecanic
Nu, mi-am verificat deja e-mailul și nu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34943 prin manual-mecanic
Uite, am câteva dacă te interesează, sunt de la Renault, VW, Toyota și câteva de la TF Victor. Sunt puțin cam grele, dar complete. Ei bine, dacă ai nevoie de câteva, ți le trimit aici.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34944 prin manual-mecanic
Ei bine, vă las acest manual. Sper să vă fie de ajutor. Vă rog, dacă aveți ceva de genul acesta despre motorul meu, v-aș aprecia foarte mult.