Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Fiat Ducato 89/94

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17310 prin manual-mecanic
Manual de service Fiat Ducato 89/94 Publicat de manual-mecanica
Dețin o autorulotă construită pe baza unui Fiat Ducato Chassis-Cab din 1992, motor diesel Sofim, 2489 cmc . Problema mea este că este scoasă de la Fiat, ceea ce face foarte dificilă obținerea de piese de schimb. Prin urmare, aș dori să obțin nu doar manualul mecanicii, ci și manualul de defecțiuni al motorului și/sau caroseriei. Aș aprecia foarte mult dacă cineva care o are mi-o poate împărtăși sau, dacă cineva o vinde, mi-ar putea face o ofertă de vânzare. Vă mulțumesc că ați citit acest mesaj. Cu cele mai bune gânduri , Tilelliti.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17353 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Fiat Ducato 89/94
Salut, am un Ducato cu același motor și am manualul de utilizare, dar aș dori și manualul de service, așa că mă alătur și eu solicitării. Dacă cineva îl are, vă rog să ni-l trimiteți.
Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #34793 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Fiat Ducato 89/94
Bună ziua, vreau și eu manualele de utilizare și de service. Cine le are, vă rog să mi le trimiteți la adresa:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42845 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Manual de atelier Fiat Ducato, anul 89/94
Am nevoie de un manual de service pentru un Sofim (Fiat) Ducato 1.9 TD motor 82 CP, an 94, cu motor 280A1.000.