Căutare MDM

Buletin

Pentru Hyundai Pony

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16363 prin manual-mecanic
Pentru Hyundai Pony Publicat de manual-mecanica
Aș dori ajutorul dumneavoastră, tocmai am început să navighez pe pagină și am descărcat deja mai multe manuale. Am două vehicule, unul este un Nissan ca cel din avatar, dar nu este al meu, dar acesta este scopul meu să-l am, celălalt vehicul este un Hyundai Pony, an 1978, l-am cumpărat acum câțiva ani și îl apreciez foarte mult, știe cineva unde pot găsi un manual de service pentru acest Hyundai, fie manualul de utilizare, fie manualul de service, deoarece ceea ce vreau este să repar sistemul electric. Ok. Sper un răspuns.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46385 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă pentru Hyundai Pony
Salut, caut și eu un manual de reparații pentru un Hyundai Pony. Al meu este din 1985. L-am căutat în nenumărate locuri fără succes. Știu doar că motorul acestei mașini, în cazul meu, este un Mitsubishi 4G33 de 1,4L. Am găsit un manual pentru acest motor, dar vine cu curea de distribuție doar din 1990 încoace. Cred că al tău, la fel ca al meu, folosește un lanț de distribuție. Dacă îl găsesc, voi da linkul ca să îl puteți descărca. Cu cele mai bune gânduri. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 9 luni #52723 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă pentru Hyundai Pony
Salut, voiam să întreb cum a mers. Ai manualul?
Avem un Hyundai Pony din 1977, dar nimeni nu a reușit să-l repare. Ne-au păcălit, spunându-ne că ne-au cerut bani pentru piese defecte. Până la urmă, e același lucru. Avem nevoie de manual pentru a-l repara. Îl ai?