Căutare MDM

Buletin

Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #7982 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (motor Isuzu)
Bună ziua, aș dori să știu dacă ați reușit să obțineți manualul de service pentru motorul Corsa B 1.7 Isuzu. Puteți să mi-l furnizați, vă rog? Vă mulțumesc anticipat și vom ține legătura.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #7986 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (motor Isuzu)
Salut prietene, nu am înțeles, dar dacă te pot ajuta cu ceva, întreabă-mă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni - Acum 15 ani și 9 luni #10393 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)
Vezi dacă te ajută. Trimite-mi adresa ta de e-mail la Ți-l trimit pentru că nu-l pot atașa.
Ultima editare: acum 15 ani și 9 luni de către . Motiv: Nu pot atașa fișierul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10448 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)
Mulțumesc, îți voi trimite adresa mea de e-mail. dacă poți să mi-l trimiți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #43366 prin manual-mecanic
Mai ai manualul de service pentru motorul diesel Corsa 1.7 cu motor Izuzu 4ee1? Mi-l poți trimite? Adresa mea de email este Mulțumesc!