Căutare MDM

Buletin

Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 10 luni #43368 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)
Salut prieteni, și eu sunt interesat de manual, puteți încărca fișierul ca atașament la grup sau mi-l puteți trimite prin e-mail. () Vă mulțumesc foarte mult anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #43977 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)
Mă întrebam dacă mai aveți manualul de service pentru motorul Isuzu 4EE1 Corsa 1.7 Diesel și dacă mi l-ați putea trimite? Din păcate, am nevoie de el pentru a obține niște date și detalii despre motor. Adresa mea de e-mail este

Mulţumesc anticipat!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46508 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)
Bună ziua, numele meu este Jorge și sunt foarte interesat de manualul pentru a face niște reparații la Corsa Wagon-ul meu, adresa mea de e-mail este Și dacă nu, vă rog să-mi spuneți cum se face și vă voi contacta pentru a obține manualul. Vă mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 4 luni #53061 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (motor Isuzu)
Salut, din moment ce manualul nu este aici, mă poate ajuta cineva? Trebuie să înlocuiesc senzorul arborelui cotit și nu știu unde este. Mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 3 luni #53119 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)
Bună ziua, am nevoie urgentă de acel manual. Vă mulțumesc anticipat.
...e-mailul meu este