Căutare MDM

Buletin

Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 11 luni #1574 prin manual-mecanic
Am nevoie urgent de acest manual!!! Vă rog să mă ajutați... Revizie completă a motorului mașinii mele. Am nevoie de specificațiile din fabrică.

A. Bardales
Următorul utilizator a mulțumit: yacu

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 11 luni #1590 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema manual de atelier
Bună ziua, aș avea și eu nevoie. Trebuie să demontez consola unui Corsa 1700 diesel. Vă mulțumesc anticipat. Adresa mea de e-mail este toate cele bune

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4284 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: manual de service
tapetao a scris:

Bună ziua, aș avea și eu nevoie. Trebuie să demontez consola unui Corsa 1700 diesel. Vă mulțumesc anticipat. Adresa mea de e-mail este toate cele bune

Pentru a scoate consola centrală, există patru șuruburi. Două se află în spatele fiecărei guri de aerisire (pentru a le scoate, trebuie să le rotești în jos și să le forțezi ușor). Pentru a le vedea pe celelalte două, trebuie să tragi de butonul de sub consola centrală (butonul de circulație a aerului) și să îl scoți. Apoi, scoate ornamentul din ghidajul butonului respectiv și le vei vedea în spatele lui.
Acum poți mișca puțin consola centrală și va trebui să deconectezi cu grijă tot ce este în spatele ei, deoarece cablurile se pot rupe.

Aici veți găsi un mic manual pentru cabină care vă spune și cum să scoateți consola centrală.
www.comunidadcorsa.es/modules.php?name=DetaliiDetalii&lid=8

Sper că te ajută

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4285 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)
Aș dori și eu manualul de service pentru motorul Corsa B 1.7 Isuzu pentru a putea face niște reparații la motor. Dacă cineva îl are, aș aprecia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4393 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Corsa 1.7 Diesel (Motor Isuzu 4EE1)
Dacă îl primești, te rog să mi-l dai și mie. Mulțumesc. Am o întrebare legată de pompa de ulei.