Căutare MDM

Buletin

Solicit date despre motorul unui Renault Express 1.9 D.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni - Acum 16 ani și 9 luni #6499 prin manual-mecanic
Mă întreb dacă cineva îmi poate spune care este funcția releului roșu din imagine (lângă rezervorul de lichid de răcire).
O conexiune defectuoasă face ca bateria să se blocheze când este conectată, provocând descărcarea după câteva ore de inactivitate. Presupun că cineva a schimbat conexiunea care ar trebui să alimenteze releul de la cheia de contact și nu direct de la baterie.
Ultima editare: acum 16 ani și 9 luni de către . Motiv: Imagine lipsă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #6500 prin manual-mecanic
ijcv a scris:

Mă întreb dacă cineva îmi poate spune care este funcția releului roșu din imagine (lângă rezervorul de lichid de răcire).
O conexiune incorectă face ca acesta să se blocheze când bateria este conectată, ceea ce duce la descărcarea ei după câteva ore de inactivitate. Presupun că cineva a modificat conexiunea astfel încât să alimenteze releul de la cheia de contact și nu direct de la baterie. [img size=150][/img]

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 2 ani și 7 luni #54414 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru că ai împărtășit manualul pentru acele camioane, a funcționat perfect pentru mine.