Căutare MDM

Buletin

Manual Chevrolet Bonanza-Veraneio

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #15456 prin manual-mecanic
Manual Chevrolet Bonanza-Veraneio Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni și colegi, caut un manual de service sau de utilizare pentru un Chevrolet Bonanza-Veraneio. Am nevoie de specificațiile motorului, șasiului și caroseriei. Orice informație ar fi foarte apreciată. Mulțumesc anticipat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #15564 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual Chevrolet Bonanza-Veraneio
Prietene, am și eu un Verano din 1992 și caut același lucru. Până acum, singurul lucru pe care l-am putut găsi este manualul de piese pe un CD de vânzare pe Mercado Libre; costă aproximativ 25 de pesos. Dacă găsești manualul de utilizare, te rog să mă anunți pentru că și eu sunt interesat. Mulțumesc, cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #15565 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual Chevrolet Bonanza-Veraneio
Bine, Moccia, voi transmite orice date sau informații pe care le am, fie din manualul de utilizare, fie din alte manuale. Noroc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15979 prin manual-mecanic
Are cineva ceva??? Mulțumesc foarte mult!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #41863 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Manual Chevrolet Bonanza-Veraneio
Salut prieteni, reactivez această postare pentru a vă întreba din nou dacă ați găsit sau aveți manuale de service sau alte informații despre Chevrolet Veraneio sau Bonanza, anii model 1991-1994 sau cam așa ceva. Mulțumesc anticipat