Căutare MDM

Buletin

Manual pentru Ford Fiesta 98

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 1 lună #1514 prin manual-mecanic
Manual pentru Ford Fiesta din 1998 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, aș avea nevoie de manualul de service sau de un manual pentru a repara ambreiajul unui FORD FIESTA din 98. Aici pe pagină am găsit unul din 99, nu știu dacă funcționează deoarece al meu este din 97/98 și mi se pare că cel din 99 este la fel dar au schimbat farurile și unele finisaje, dacă cineva știe dacă ar funcționa la fel aș fi recunoscător dacă ați putea comenta. Dacă nu, să vedem dacă cineva poate găsi un manual pentru acest model de Ford Fiesta.

Apropo... Are cineva care a schimbat ambreiaj la un Ford Fiesta sau Cotxe (presupun că sunt toate similare) să-mi spună dacă este foarte dificil sau nu?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2316 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual pentru Ford Fiesta din 1998
Bună, am probleme cu aerisirea ambreiajului. L-am înlocuit și acum nu pot apăsa pedala. Știți ce pași ar trebui să urmez pentru a remedia asta?
Mulțumesc
. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2317 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual pentru Ford Fiesta din 1998
Salut, nu știu dacă mă poți ajuta cu pașii de urmat pentru a rezolva problema ambreiajului. Nu pot apăsa pedala.
Mulțumesc