Căutare MDM

Buletin

Toyota Corona

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14606 prin manual-mecanic
Toyota Corona. Publicat de manual-mecanica
Toyota Corona TD 2000. Dacă cineva poate pune mâna pe manualul de utilizare, aș fi foarte recunoscător. Am căutat peste tot și nu l-am găsit. Dealerii Toyota îl au, dar nu ți-l vând; pare un secret al Vaticanului. Nu știu de ce nu pot avea acces la el. E păcat să fii atât de limitat și să trebuiască să faci totul pe baza presupunerilor sau cum consideri de cuviință. Salutări tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14610 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Toyota Corona
Bună.
Ar fi util dacă ne-ați putea spune anul de fabricație al mașinii dumneavoastră Toyota și modelul motorului. Am informații despre o Toyota Corona cu motor 4A-FE. Nu știu dacă aceste informații sunt utile, dar dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să ne anunțați și este posibil să vă putem ajuta.
Mult succes...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14625 prin manual-mecanic
Salut, caut și eu manualul respectiv. Dacă te ajută, codul motorului este 2CT, care corespunde cu Toyota Corona 2.0 TD. Un alt detaliu este că în Europa această mașină a fost vândută sub numele de Carina, iar în Statele Unite sub numele de Avensis. Dacă o găsesc, te voi contacta să ți-o trimit.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #29015 prin manual-mecanic
Caut și manualul pentru Corona 2.0 TD din 1998. Am nevoie în principal de secțiunea de injecție, dar până acum nu am găsit nimic. Dacă apare ceva, te voi anunța.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #29020 prin manual-mecanic
Bine, mulțumesc