Căutare MDM

Buletin

Toyota Corona

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14606 prin manual-mecanic
Toyota Corona Publicat de manual-mecanica
Toyota Corona TD 2000. Dacă cineva poate face rost de manualul respectiv, aș fi recunoscător. L-am căutat peste tot, dar nu l-am găsit. Dealerii Toyota îl au, dar nu ți-l vând. Pare un secret al Vaticanului. Nu știu de ce nu pot avea acces la el. E păcat să fii atât de limitat și să trebuiască să faci totul după bunul plac sau cum crezi de cuviință. Salut tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14610 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Toyota Corona
Bună ziua.
Ar fi bine dacă ne-ați putea spune din ce an este Toyota dumneavoastră și ce model de motor aveți. Am informații despre o Toyota Corona cu motor A-FE în 4 cilindri, dar nu știu dacă informațiile v-ar fi utile. Sau, dacă aveți probleme, spuneți-ne și vă putem ajuta.
Mult succes...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14625 prin manual-mecanic
BUNĂ, ȘI EU CAUT ACEL MANUAL. DACĂ FUNCȚIONEAZĂ, CODUL MOTORULUI ESTE 2CT, CORESPONDENDÂND CU TOYOTA CORONA 2.0 TD. ALT LUCRU ESTE CĂ ACEASTĂ MAȘINĂ A IEȘIT ÎN EUROPA CU NUMELE CARINA ȘI ÎN STATELE UNITE CU NUMELE AVENSIS. DACĂ ÎL GĂSESC, TE VOI CONTACTA PENTRU A ȚI-L TRIMITE. CEL
MAI BUN REZERVĂ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29015 prin manual-mecanic
CAUT ȘI EU MANUALUL PENTRU CORONA 2.0 TD MOD 98. AM NEVOIE MAI DECÂT ORICE DESPRE PIESA DE INJECȚIE, DAR PÂNĂ ACUM NU AM GĂSIT NIMIC. DACĂ APARE CEVA, TE VOI ANUNȚA.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29020 prin manual-mecanic
Bine, mulțumesc