Căutare MDM

Buletin

MOTOR CHEVROLET LUV 2300 DLX 1996 4X4 NAFTA ISUZU

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #27869 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MOTOR ISUZU PE BENZINĂ 4X4 CHEVROLET LUV 2300 DLX 1996

maxiluv a scris:

strong a scris: Am Manualul Isuzu. Dacă cel intern îți este de folos, spune-mi.
Pa.

Bună ziua, ați putea să-mi trimiteți manualul Isuzu? V-aș fi recunoscător în avans. Cu stimă.

Salut, nu știu cum să mă descurc cu partea internă, sper că asta e tot. Salutări și mulțumesc anticipat...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #27941 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MOTOR ISUZU PE BENZINĂ 4X4 CHEVROLET LUV 2300 DLX 1996
Prieteni, nu știu ce este „internul”, manualul pe care îl caut este pentru motorul ISUZU 4ZD1. Adresele mele de e-mail sunt următoarele.
fie
Aș aprecia orice informație pe care mi-o puteți oferi.
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42208 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș vrea să știu dacă mai aveți manualul pentru Luv DLX și dacă are vreo schemă electrică pentru vehicul. Am un scurtcircuit la lumini și nu am reușit să găsesc problema. Când apăs frâna, se aprind luminile de poziție și luminile de bord, iar luminile de frână rămân mereu aprinse. Când apăs frâna, acestea nu fac decât să își mărească intensitatea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42209 prin manual-mecanic
Trimiteți linkul de descărcare sau, dacă aveți fișierul, la această adresă de e-mail.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 5 ani și 9 luni #53918 prin manual-mecanic
Bună, dragă, poți să-mi dai manualul pentru Chevrolet Luv 2.3 din 1996? Cu stimă.