Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare Clio 2001 k4m

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1421 prin manual-mecanic
Manual de utilizare Clio K4M 2001 Publicat de manual-mecanica
Dacă cineva are manualul de service pentru Renault Clio 1.6 16v 110cp k4m din 2001, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni - Acum 17 ani și 3 săptămâni #5557 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Manual Renault Clio 1.4 16V
Dacă cineva mă poate ajuta, în special cu distribuția la această mașină, aș fi foarte recunoscător, deoarece motorul este demontat. Mulțumesc anticipat
Ultima editare: acum 17 ani și 3 săptămâni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #5573 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Renault Clio 1.4 16V Manual
rapidshare.com/files/112523666/reno_clio_II.rar.html

Salut tuturor, iată linkul pentru a descărca manualul de service pentru Clio II.
Salutări și mult noroc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #5580 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual Clio 2001 k4m
Stimate domn:
Am manualul pe care l-ați solicitat, dar este o carte în franceză. Dacă aveți nevoie de informații specifice, vi le voi trimite cu plăcere. Adresa mea de e-mail este fără alte comentarii în acest moment

Rămâne al tău
SVANTE ALB URÂT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #13070 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Manual Clio 2001 k4m
Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor. Doresc să clarific faptul că motorul era un K4J; mi s-au dat informații greșite. Am rezolvat problema cu cureaua de distribuție folosind AutoData 3.24. Problema era că atelierul mecanic îmi plătea o avere; de ​​fapt, prețul lor era cât pe ce să mă facă să casam mașina. Dar, până la urmă, tot ce mai era nevoie era o garnitură nouă de chiulasă.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri.