Căutare MDM

Buletin

Manual de service pentru motorul Toyota 1AZ FSE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14023 prin manual-mecanic
:( Am nevoie urgentă de un manual de service pentru motorul Toyota 1AZ FSE. Dacă cineva mă poate ajuta, vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14040 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service motor Toyota 1AZ FSE
manual complet Toyota 1az gdi

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14059 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service motor Toyota 1AZ FSE
Salut Juan, mă poți ajuta? Am demontat un Toyota Premio și interiorul blocului era plin de murdărie care seamănă cu carbonul. Bănuiesc că e din cauza uleiului sau pentru că a stat oprită mult timp. Dacă mi-ai putea trimite, aș fi recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14170 prin manual-mecanic
Dă-mi adresa ta de e-mail ca să te pot trimite aici. Nu știu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14187 prin manual-mecanic
Salut Juan, adresa mea de e-mail este