Căutare MDM

Buletin

Manual de service Nissan Terrano v6 3.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20854 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Nissan Terrano V6 3.0
Bună ziua, aș fi foarte recunoscător dacă mi-ați putea trimite manualul pentru motorul Nissan Terrano V6 3.0 VG30 din 1996. Îl caut de mult timp și am nevoie urgentă de el. Adresa mea de e-mail este Vă mulțumesc anticipat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20855 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Nissan Terrano V6 3.0
Bună ziua, aș fi foarte recunoscător dacă mi-ați putea trimite manualul pentru motorul V6 VG30 al modelului Nissan Terrano din 1996. Îl caut de mult timp și am nevoie urgentă de el. Adresa mea de e-mail este Vă mulțumesc anticipat:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21687 prin manual-mecanic
Caut manualul pentru acest Yeep de vreo două săptămâni și nu-l găsesc... există o versiune de Pathfinder în engleză, dar nu este pentru atelier. Ți-aș fi recunoscător dacă mi l-ai putea trimite. Aș dori să arunc o privire asupra lui în ceea ce privește parametrii pe care îi indică manualul... îți mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21697 prin manual-mecanic
Ți-am trimis mai multe manuale, spune-mi dacă ți-au fost de folos.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21698 prin manual-mecanic
Ți-am trimis mai multe, spune-mi dacă au funcționat.