Căutare MDM

Buletin

Manual de service Nissan Terrano v6 3.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27093 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Nissan Terrano V6 3.0
Salut prieteni, are cineva acest manual pentru motorul Nissan Terrano 1 (Europa) sau Pathfinder (America) 4x4 V6 VG30 în spaniolă?

Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27099 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Nissan Terrano V6 3.0
Îl am, dar în engleză, dacă te ajută, trimite-mi adresa ta de e-mail ca să ți-l pot trimite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27102 prin manual-mecanic
Prietene, nu știu dacă îmi poți trimite manualul, îl caut și eu, adresa mea de e-mail este Vă rog

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27103 prin manual-mecanic
Salut, ce mai faci...?
Aș aprecia ajutorul dumneavoastră cu manualul Terrano 3000.
Nu contează dacă e în engleză.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34243 prin manual-mecanic
Vă rog, v-aș fi foarte recunoscător dacă mi-ați putea trimite manualul de service Nissan Terrano v6 3.0 la adresa de e-mail.
Pentru a evita spamul, înlocuiți (a) cu @. Mulțumesc: rio(a)rioware.com.

Vă mulțumesc anticipat. Sunt informatician, dacă aveți întrebări sau similare, vă pot ajuta.
Carlos