Căutare MDM

Buletin

Manual de service Nissan Terrano v6 3.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13892 prin manual-mecanic
Manual de service Nissan Terrano V6 3.0 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, are cineva un manual de service pentru Nissan Terrano V6 3.0 din 1996? Am încercat să caut pe internet, dar nu-l găsesc.

anticipat
.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13910 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Nissan Terrano V6 3.0
Trimite-mi adresa ta de e-mail și îți voi trimite manualul de service. Presupun că e cel care vine cu modelul VG30 cu motor V-6 3.0. Dacă e acela, trimite-mi adresa ta de e-mail.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13916 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Nissan Terrano V6 3.0
Salut IT250R, iată adresa mea de e-mail.
Și dacă este vorba de V6 3.0 vg30E... vă mulțumesc foarte mult, deoarece am niște probleme și am nevoie de manual... salutări...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13933 prin manual-mecanic
Ai vreun e-mail cu o capacitate mai mare?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #14009 prin manual-mecanic
Salut prietene, te rog am nevoie urgentă de manualul Nissan. Iată din nou adresa mea de e-mail.