Căutare MDM

Buletin

NA 20 (s) anual

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13540 prin manual-mecanic
NA 20 Anual Publicat de manual-mecanica
Vă rog să primiți cordialele mele salutări, prieteni mecanici. Am o problemă la atelier. A sosit o camionetă Nissan D21. Pe plăcuța de înmatriculare de pe caroserie scrie că este din '98. Ciudat este că are un motor NA20(s) (carburator), montat pe camioneta D21. A ajuns la atelier cu o platformă. Prieteni mecanici, am nevoie de ajutorul vostru pentru a începe reparația motorului acestei camionete. Vă apreciez ajutorul și vă mulțumesc. Aștept cu nerăbdare răspunsul vostru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13541 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: NA 20(s) anual
Prietene, nu e nicio problemă să te ajut, dar ce trebuie să știi? Ce întrebare ai? Poate că motorul a fost adaptat pentru că s-a stricat computerul. Aici, în Chile, se face asta des, mai ales cu Rovers. Spune-ne ce trebuie să știi ca să te putem ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13543 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc, prieteni mecanici, pentru răspuns. Ceea ce am nevoie este manualul de reparații (service) al motorului. Dacă se poate, manualul complet. Această camionetă a ajuns cu o platformă de tractare. Motorul nu era funcțional, fără distribuitor, cutia de viteze a ajuns fără nimic înăuntru, doar șasiul. Cum se spune, am mult de lucru. Nu are radiator etc. De aceea am nevoie de manualul de reparații. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13558 prin manual-mecanic
Am mutat postarea ta în secțiunea de solicitări manuale. Îți va fi mai ușor să o găsești sau să primești ajutor. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13559 prin manual-mecanic
Ai verificat deja secțiunea cu manuale, nu? Încearcă ATP, e o pagină cu manuale.