Căutare MDM

Buletin

GOLF 93 TUROMETRUL ȘI RPM-UL NU FUNCȚIONEAZĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni - Acum 15 ani și 6 luni #13337 prin manual-mecanic
BUNĂ, AM UN GOLF DIN '93 ȘI NU MAI FUNCȚIONEAZĂ ÎNCHIDEREA ȘI TURNAREA DE PE BORD, LUMINILE BATERIEI, ALTERNATORUL, FAZELE LUNGI ȘI CUADRANUL DE KILOMETRAJ, DAR CUADRANELE DE COMBUSTIBIL ȘI TEMPERATURĂ FUNCȚIONEAZĂ ȘI CUADRANELE DE BORD SUNT APRINSE. MULȚUMESC ANTICIPAT!!
Ultima ediție: acum 15 ani și 6 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #13358 prin manual-mecanic
Ei bine, în primul rând, nu știu dacă ai verificat siguranțele ca prim pas. Știu că unele dintre siguranțele mașinii tale s-au ars. Dacă ai făcut-o deja, verifică cablajul mașinii tale, deoarece este posibil să facă o conexiune la masă undeva în caroserie. Și celălalt lucru este să verifici cablul de masă pe care îl are mașina ta și care este conectat la cutia de viteze. Asigură-te că este strâns.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13430 prin manual-mecanic
Salut, nu-ți face griji. Grupul de discuri de la A3 este defect și, după câțiva ani, nu mai funcționează. Trebuie să-l înlocuiești. Costă aproximativ 1.000 de pesos la mâna a doua. Dacă ești interesat, îți pot vinde unul. Vând piese second-hand.