Căutare MDM

Buletin

MANUAL MECANIC VOLKSWAGEN Crossfox

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13303 prin manual-mecanic
MANUAL MECANIC VOLKSWAGEN Crossfox Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu un VOLKSWAGEN Crossfox deoarece cablul care merge de la maneta schimbătorului de viteze (manuală) la cutia de viteze este deteriorat, funcția sa este de a face schimbările, întâmplător acest lucru s-a întâmplat după ce am părăsit atelierul VOLKSWAGEN din Los Ruices CCS, Venezuela, din acest motiv aș dori să obțin MANUALUL MECANIC pentru această mașină pentru a vedea defecțiunea pentru a o schimba și, de asemenea, am căutat mult și nu am găsit manualul, mulțumesc și salutări...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #24596 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL MECANIC VOLKSWAGEN Crossfox
Mă alătur petiției, sunt foarte interesat și aș aprecia mai multe.

Salutări tuturor de pe această pagină! ;)

erikson879 a scris: Am o problemă cu un VOLKSWAGEN Crossfox deoarece cablul care merge de la maneta schimbătorului de viteze (manuală) la cutia de viteze este deteriorat, funcția sa este de a face schimbările, întâmplător acest lucru s-a întâmplat după ce am părăsit atelierul VOLKSWAGEN din Los Ruices CCS, Venezuela, din acest motiv aș dori să obțin MANUALUL MECANIC pentru această mașină pentru a vedea defecțiunea pentru a o schimba și, de asemenea, am căutat mult și nu am găsit manualul, mulțumesc și salutări...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48279 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema MANUAL MECANIC VOLKSWAGEN Crossfox
Salutări, aproape am terminat kilometrajul pentru schimbarea curelei de distribuție și a kitului de tensionare la Crossfox-ul meu din 2008 cu motor de 1,6 litri. Am niște întrebări tehnice, cum ar fi cuplul de tensionare a curelei de distribuție. Dacă este posibil, aș putea primi manualul mecanic al Crossfox-ului?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 zile #51418 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema MANUAL MECANIC VOLKSWAGEN Crossfox
Salut, aștept niște manual.

bejucon a scris: Salutări, kilometrajul pentru schimbarea curelei de distribuție și a kitului de tensionare la Crossfox-ul meu din 2008 cu motor de 1,6L este aproape atins. Am câteva întrebări tehnice, cum ar fi cuplul de presiune al tensionatorului curelei de distribuție. Dacă este posibil, aș putea avea manualul mecanic pentru Crossfox?