- Mulțumiri primite: 2
22-06-2025 Accesări: 3099 Tehnologie
19-06-2025 Accesări: 3016 Tehnologie
05-05-2025 Accesări: 2987 Tehnologie
08-09-2022 Accesări: 2467 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
erikson879 a scris: Am o problemă cu un VOLKSWAGEN Crossfox deoarece cablul care merge de la maneta schimbătorului de viteze (manuală) la cutia de viteze este deteriorat, funcția sa este de a face schimbările, întâmplător acest lucru s-a întâmplat după ce am părăsit atelierul VOLKSWAGEN din Los Ruices CCS, Venezuela, din acest motiv aș dori să obțin MANUALUL MECANIC pentru această mașină pentru a vedea defecțiunea pentru a o schimba și, de asemenea, am căutat mult și nu am găsit manualul, mulțumesc și salutări...
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
bejucon a scris: Salutări, kilometrajul pentru schimbarea curelei de distribuție și a kitului de tensionare la Crossfox-ul meu din 2008 cu motor de 1,6L este aproape atins. Am câteva întrebări tehnice, cum ar fi cuplul de presiune al tensionatorului curelei de distribuție. Dacă este posibil, aș putea avea manualul mecanic pentru Crossfox?