Căutare MDM

Buletin

MANUAL DAIHATSU CUORE 1994

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15566 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL DAIHATSU CUORE 1994
Bună ziua. Sunt un alt argentinian mândru proprietar al unui Cuore (sau cel mic:P ). Voiam să întreb dacă știți vreun atelier specializat sau care are cunoștințe reale despre mașină în regiunea de sud?
A... era să uit. Există un atelier de piese de schimb Daihatsu în Cap. Atelierul se numește TOYODAIH.
www.toyodaih.com.ar

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15661 prin manual-mecanic
Salut prietene, sunt din Paraguay. Am câteva comentarii despre adaptarea la mașina ta, pentru că eu deja am schimbat carburatorul la a mea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15667 prin manual-mecanic
Salut, încă mă chinui să găsesc piese pentru carburator, deși devine din ce în ce mai dificil. Am verificat deja în tot Chile, Marea Britanie (această mașină a fost vândută pe scară largă și acolo), diverși furnizori asiatici (deoarece unde lucrez eu întrebăm despre piese auto la nivel mondial) și America de Sud în general. Până acum, singura soluție completă pe care mi-au oferit-o este înlocuirea întregului carburator cu unul nou. Durează trei luni și costă 900 de dolari... Nu cred că merită.

Aici, din Argentina, am luat setul de garnituri și niște diafragme din Buenos Aires. Duzele sunt disponibile în Córdoba; le-am înlocuit deja. Mai am câteva piese din kitul de reparații pe care voi continua să le caut. Aș vrea ca mașina să fie cât mai originală posibil.

Dacă acest lucru nu este posibil, atunci voi căuta un alt carburator. Ce carburator ai pus în al tău? Cum a fost consumul de combustibil?

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15698 prin manual-mecanic
I-am pus un carburator de Volkswagen Beetle, iar consumul e aproape același, și e mai simplu. Trebuie doar reglat bine pentru că atunci când funcționează cu aer condiționat, turațiile scad, dar merge super bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #16107 prin manual-mecanic
Salut, eu cumpăr piesele de schimb din Argentina și sunt originale. Caută pe Google Nippon Parts. Piese de schimb japoneze, tot de la Toyodai.