Căutare MDM

Buletin

MANUAL DAIHATSU CUORE 1994

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 zile #15252 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL DAIHATSU CUORE 1994
Bună, tuturor, iată câteva informații suplimentare pentru cei interesați.

În primul rând, am reușit să obțin codul original al carburatorului. Numărul piesei Daihatsu este 21100-87B57-000.

Nu m-a ajutat de prea mult până acum, deoarece nu am reușit să găsesc încă niciun kit de reparații. Sunt convins că, dacă va trebui să-l înlocuiesc, voi folosi unul Fiat sau ceva cunoscut, unde piesele de schimb sunt ușor de găsit.

În al doilea rând, manualul! Ca să fiu sincer, nu l-am descărcat sau testat încă, dar manualul care se presupune că are TOATE informațiile pentru modelele Daihatsu din anii 1980 încoace se numește Microcat Daihatsu și îl puteți descărca de pe Taringa. Totuși, va trebui să instalați un manager de descărcare, deoarece are aproximativ 4 GB... Abia am început să-l descarc.

Sper că informațiile sunt utile.
Cu cele mai bune gânduri

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 zile #15333 prin manual-mecanic
Felicitări pentru inimă, e într-adevăr minunată.
O îmbrățișare și hai să așteptăm manualul, care va apărea în curând.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 zi #15413 prin manual-mecanic
Încerc să-mi iau jante de 13 inch pentru inima mea. Ce părere aveți, pentru că anvelopele de 12 inch sunt foarte scumpe și greu de găsit? SALUTĂRI :râde:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15466 prin manual-mecanic
Salut... recomandarea mea este să încerci să iei anvelope de 12 inch. Am un prieten care avea un Charade din '81 și i-a pus jante de 13 inch pentru aceeași problemă. Problema este că, pentru a obține același diametru, trebuie să cobori talonul anvelopei, iar mașina devine mai rigidă. Nu numai atât, dar pui mult mai multă presiune pe ambreiaj și pe partea din față (ceea ce ajunge să fie o cheltuială viitoare). Dacă mașina vine cu anvelope de 12 inch, este pentru că este proiectată să funcționeze cel mai bine cu jante de 12 inch. Pentru mine, mi se pare cel mai bine să rămân la ele. Cu

cele mai bune gânduri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15476 prin manual-mecanic
Sfatul pe care mi-l dai mi l-au dat deja și alții, cred că voi continua cu cele 12.