Căutare MDM

Buletin

MANUAL DAIHATSU CUORE 1994

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #13295 prin manual-mecanic
MANUAL DAIHATSU CUORE 1994 Publicat de manual-mecanica
ROG PE CEI CARE ARE UN MANUAL PENTRU DAIHATSU CUORE SAU MIRA DIN 1994. VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT ÎN ANTICIPAT.........

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13756 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL DAIHATSU CUORE 1994
Salut, voiam să știu dacă ai găsit manualul pentru această mașină, deoarece și eu îl caut. Dacă îl ai, poți să mi-l trimiți te rog? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13776 prin manual-mecanic
Salut, se pare că suntem doi și căutăm același lucru. M-am săturat să caut pe toate site-urile și cluburile Daihatsu din întreaga lume și încă nu am găsit nimic. Te voi anunța imediat ce găsesc ceva. Dacă te pot ajuta cu ceva, spune-mi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13807 prin manual-mecanic
Salut, mulțumesc pentru răspuns. Am căutat neobosit și nu găsesc nimic. Problema pe care o am cu mașina mea este consumul de combustibil. Trebuie să iau un kit complet de reparații pentru carburatorul Mikuni cu care vine, dar nu există nimic, cel puțin în Argentina. Din ce țară ești? Ai adrese de e-mail ale unor magazine de piese de schimb Daihatsu pe care mi le-ai putea da? Până acum, singura țară în care am avut vreun indiciu că voi lua unul este Anglia, deoarece mașina s-a vândut mult acolo, dar nu au confirmat încă nimic. Dacă te pot ajuta cu ceva, aș fi bucuros.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #13809 prin manual-mecanic
Locuiesc în Argentina, în orașul Luján. Până acum nu am avut nicio problemă cu mașina. Persoana de la care am cumpărat-o a recondiționat aproape totul și mi-a spus că poate lua piesele de schimb din Munro. Nu știu unde locuiești, dar am înțeles că suntem compatrioți. A găsit tot ce căuta. Până acum, am înlocuit amortizoarele spate și tocmai am terminat treaba. Nu am avut nicio problemă cu aceste două lucruri și le-am obținut repede. Adresa pe care o am în Munro este AUTOMOTORES PALMAR,
strada sIVORI 4875, număr de telefon 011-4756-2620. SPER SĂ AVEȚI NOROC. Cel puțin e puțin mai aproape decât Anglia. Între timp, încă mai caut manualul.