Căutare MDM

Buletin

Manual de service auto Peugeot Expert 2.0 HDI 11OCV

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12679 prin manual-mecanic
Am nevoie de un manual de service pentru a repara duba. Dacă cineva îl are, aș aprecia dacă mi l-ați putea transmite. Informațiile sunt apreciate. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12797 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Peugeot Expert 2.0 HDI 11OCV
ÎN MANUALUL DE REPARAȚII ȘI ÎN ORARUL DE ATELIER. WWW. CARTE MOTOR AM LUAT MANUALUL PENTRU MAȘINA MEA. 407 2.0 HDI
Cred că este același motor, ceea ce nu știu este dacă are același ambreiaj pentru că am deja 2 cu 80.000 km. Îți spun că este un taxi și aș vrea să știu dacă partenerul are același motor. Să vedem ce ambreiaj are al meu. Are dublu ambreiaj, așa îl numesc aici. Celălalt este ambreiajul obișnuit. Cu stimă, Xixon Asturias

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12811 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Peugeot Expert 2.0 HDI 11OCV
Salut prietene, ai putea scana manualul și să mi-l trimiți
în format PDF? Aș aprecia. Ambreiajul pe care îl are Peugeot Expert este cel de la Cas și are 360.000 km
în șase ani. Și eu lucrez ca taximetrist aici în El Bierzo. Mulțumesc prietene. Este un Expert din 2003
, același motor. Al meu are 110 CP.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #12815 prin manual-mecanic
CE M-AI CERUT ESTE MULT. HABAR N-AM
DESPRE SCANARE. VOI CERE SĂ VAD CUM SE FACE. ÎȚI SPUN CĂ AM COMANDAT CARTEA DIN GHIDUL DE EVALUARE, RIDICARE LA LIVRARE, ȘI MI SE PARE CĂ A FOST 30 €. SALUTĂRI ASTURIAS