Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de Ssang Yong Rexton 2900 manual

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12610 prin manual-mecanic
Bună ziua, am cumpărat un Rexton din 2004 cu motor 2900 de la un depozit de mașini vechi și îi lipsesc piese de la motor:( (furtunuri, fire, radiatoare etc.). Am nevoie de un manual pentru a identifica piesele lipsă. Mulțumesc foarte mult.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12623 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual pentru Ssang Yong Rexton 2900
Salut prietene, poate te ajută, dacă da, spune-mi, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12627 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual pentru Ssang Yong Rexton 2900
Salut, mulțumesc că ai răspuns atât de repede. Sincer, nu știu ce este, dar o să explic puțin problema:
Rexton-ului meu îi lipsesc radiatoarele (apă, aer condiționat, turbo), niște cabluri de motor și mai multe furtunuri. Am găsit un Rexton la fier vechi „El Choco” acum ceva timp și am scos câteva lucruri, mai mult sau mai puțin ce avea celălalt și al meu nu. Acum am nevoie de un manual mai detaliat pentru a asambla piesele și a identifica orice detalii care ar putea lipsi mașinii. Cu cele mai bune gânduri!:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12636 prin manual-mecanic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12637 prin manual-mecanic
Prietene, mi-a fost imposibil să-ți trimit fișierul Rexton prin această metodă. Nu știu dacă este prea mare. Dacă dorești, ți-l pot trimite pe adresa de e-mail.