Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare Hyundai 1.5 în spaniolă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12590 prin manual-mecanic
Salut, colegi, mă puteți ajuta să găsesc manualul de service și/sau manualul de utilizare pentru Hyundai Excel 1.5 din 1986 până în 1997?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12602 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de utilizare Hyundai 1.5 în spaniolă
Prietene Karma, sunt nou pe forum și te pot ajuta cu faptul că am un CD pentru toate vehiculele Hyundai, dar nu știu cum să fac, dacă să încarc CD-ul, dacă e posibil sau să-l postez, te rog să-mi explici, sau care e cea mai bună opțiune, nu vreau să greșesc, și în același timp caut manualul de utilizare pentru un Hyundai Elantra 1.5 din 1992.
Aștept răspunsul tău.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 zile #15323 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de utilizare Hyundai 1.5 în spaniolă
Bună ziua,
am următoarea problemă: trebuie să identific întreaga cutie de siguranțe care se află în pedala stângă de sub bord,

deoarece capacul mașinii coreene indică faptul că există 11 siguranțe
și în realitate sunt doar 10.

Mulțumesc foarte mult.

Cu stimă
TUKY