Căutare MDM

Buletin

manuale Buick din secolul al XX-lea

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12210 prin manual-mecanic
manuale Buick secolul Publicat de manual-mecanica
Mă simt norocos că am găsit această pagină, un ajutor pentru oricine ca mine este pasionat de mecanică și pentru cei care abia încep. A fost foarte utilă. Vă mulțumesc foarte mult pentru aceste manuale foarte utile. Sunt în Aragua, Venezuela.
Ați putea încărca manualul motorului pentru Buick Centuri cu injecție completă de combustibil?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19866 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: manuale Buick Century
Prietene enri44, ai descărcat manualul Centuri, partea electrică completă de injecție? Dacă da, poți să mi-l trimiți?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25946 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: manuale Buick Century
Salut prietene, am un Buick Century din 1995. Îmi poți trimite manualul sau, dacă știi, de unde îl pot descărca? Am următoarea problemă: injectorul nr. 6, semnalul este direct, ceea ce îl lasă mereu deschis și trece multă benzină, atât de mult încât contaminează uleiul, iar fumul este insuportabil, iar mirosul de benzină este și mai rău. Ei bine, prietene, o zi bună și salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 10 luni #53403 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema manualelor pentru Century Buick
Ai manualul pentru injecția completă a motorului Century 95? Îl căutam și nu l-au încărcat încă. Mulțumesc.