Căutare MDM

Buletin

RUPTĂ DE CUREA DE DISTRIBUȚIE ALFA 147

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #11974 prin manual-mecanic
RUPERE CUREA DE DISTRIBUȚIE ALFA 147 Publicat de manual-mecanica
:( Bună ziua, numele meu este Manuel. Aceasta este prima dată când intru pe forum. Aș dori să știu dacă cineva știe cum se sincronizează arborii cu came la un motor Alfa Romeo 2.0 Twin Spark. S-a rupt cureaua de distribuție. Am descărcat un manual de pe acest forum, dar are doar procedura de înlocuire, care indică setarea pistonului 1 la punctul mort superior cu cureaua de distribuție instalată. Îmi imaginez că reperele de distribuție ar trebui să fie acolo, dar în acest caz, curelele s-au rupt și nu știu în ce poziție se află. Cum localizez reperele de distribuție ale arborelui cu came? Aș aprecia orice comentarii. Vă mulțumesc anticipat și vă doresc o zi bună.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #12742 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe această temă Re: RUPERE CUREA DE DISTRIBUȚIE ALFA 147
Acestea pot fi sincronizate doar cu unelte speciale; scripeții nu au marcaje, iar dacă nu folosiți uneltele, motorul nu va funcționa niciodată corect

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.