Căutare MDM

Buletin

MANUAL DE ATELIER CHEVROLET SPARK 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11828 prin manual-mecanic
MANUAL DE ATELIER CHEVROLET SPARK 2008 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, vă rog să includeți această cerere în repertoriul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12108 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de atelier Chevrolet Spark 2008
Salut prietene Jester, în ceea ce privește solicitarea ta pentru manual, nu cred că este posibil, deoarece pentru a face asta ar trebui să fii afiliat la GM și să plătești redevențe și chiar și atunci nu ai putea copia nicio informație...B) dar spune-mi cum te pot ajuta. Am făcut deja destul de multe progrese cu aceste vehicule în atelier și avem echipamentul original Chevrolet (scaner). Aș putea să-ți clarific multe nelămuriri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49929 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de atelier Chevrolet Spark 2008
Bună ziua, cu plăcere: Am o problemă cu Spark LT-ul meu din 2008. Se pare că martorul luminos de verificare nu se aprinde, pompa de combustibil nu funcționează, nu injectează combustibil, nu are scânteie. Am crezut că ar putea fi senzorul de poziție a arborelui cotit, dar nici nu este. Cred că nu ajunge curent la computer, dar nu am cum să știu unde merg pinii, unde merge culoarea lor și tensiunile lor. Acum, dacă m-ați putea ajuta cu niște idei despre ce ar putea fi, v-aș aprecia foarte mult. Vă mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 7 luni #50837 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Manual de service Chevrolet Spark 2008
Salut prieteni, am un Spark LT de 800cc din 2008 și trebuie să schimb discul de ambreiaj. Dacă eliberez cablurile transmisiei, se vor pierde pozițiile treptelor de viteză?:( Apreciez ajutorul vostru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 7 luni - Acum 9 ani și 7 luni #50843 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Manual de service Chevrolet Spark 2008

Dacă le scoateți cu grijă, calibrarea nu ar trebui să fie modificată. Iată o diagramă în cazul în care aveți alte întrebări.
1 Cleme sau furci de fixare
2 șaibe
3 cabluri de schimbare și selecție a vitezelor
4 Asigurări de tip E
Ultima editare: acum 9 ani și 7 luni de către .