Căutare MDM

Buletin

Manual de service Suzuki Gran Vitara 2.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18741 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Suzuki Gran Vitara 2.0
dacă încă avem nevoie de el

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18760 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de service Suzuki Gran Vitara 2.0
Manualul este de mare ajutor, îl voi aprecia foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18762 prin manual-mecanic
huth27 a scris:

Hei, dacă mai ai nevoie, te rog să-mi răspunzi.

Tocmai am cumpărat un Vitara HDI 2.0 din 2001 și aș dori manualul de service. Am căutat prin toate manualele și nu am găsit acest motor. Cred că are DW10 L4, dar nu sunt sigur cum să explic. Puteți să mă ajutați să clarific această problemă? Mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18784 prin manual-mecanic
Bună ziua, vă rog, cine mă poate ajuta cu schema de asamblare a lanțului de distribuție pentru Grand Vitara din 2006? Am nevoie urgentă de ea. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38298 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie în continuare de manualul pentru Suzuki Grand Vitara 2.0, an 2000. V-aș aprecia dacă mi l-ați putea trimite pe adresa de e-mail. ... Mulțumesc foarte mult