Căutare MDM

Buletin

CAUT MANUAL DE REPARAȚII PENTRU MOTOR NISSAN TD27

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1135 prin manual-mecanic
Caut manualul de reparații pentru motorul diesel Nissan TD27. Acesta este disponibil la mai multe modele de camioane, cum ar fi D21, Navara și Frontier.
Aș aprecia orice informație.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 1 lună #1396 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CAUT MANUAL DE REPARAȚII PENTRU MOTOR NISSAN TD27

Caut manualul de reparații pentru motorul diesel Nissan TD27. Acesta este disponibil la mai multe modele de camioane, cum ar fi D21, Navara și Frontier.
Aș aprecia orice informație.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 1 lună #1398 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema motorului TD27
:D Cred că motorul pe care îl cauți se află în manualul Terrano II, pe care îl poți descărca de pe această pagină.
:arrow:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 10 luni #1669 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CAUT MANUAL DE REPARAȚII PENTRU MOTOR NISSAN TD27
Caut un manual de service pentru camionul Ford Cargo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15445 prin manual-mecanic
Caut un manual de reparații pentru motorul diesel Nissan TD27. V-aș aprecia dacă mi l-ați putea trimite. Am cumpărat motorul și acum trebuie să...