Căutare MDM

Buletin

Nu-ți face griji, voi răspunde.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 3 luni #1293 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Manualului Peugeot 605
Bună ziua, prieteni, sunt din Caracas, Venezuela. Tatăl meu a cumpărat un Peugeot 605, dar din păcate transmisia automată este ireparabilă. Prin urmare, i-au sugerat să schimbe motorul și transmisia, adică să o înlocuiască cu una de la o altă mașină (Chevrolet Blazer etc.). Totuși, aș dori să consult manualul tehnic și să verific dacă acest lucru este posibil. V-aș aprecia foarte mult dacă mi-ați putea furniza manualul respectiv.

Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră prompt.

Salutări calde,

Manuel Zorrilla

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 1 lună #1447 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Nu-ți face griji, îți voi răspunde
Sper că îmi vei răspunde cu manualul pentru Ford Fiesta din 1996, 1.2 16v. Mulțumesc mult.

Cotigiani

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 11 luni #1642 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Nu-ți face griji, îți voi răspunde
Bună ziua, aș vrea să văd dacă aveți manualul pentru Cavalier automat din 2000. Am probleme cu transmisia. Ar fi prea mult deranj dacă m-ați putea ajuta să-l obțin? Mulțumesc.