Căutare MDM

Buletin

Cerere manual atelier Scenic 1.9dci

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #11074 prin manual-mecanic
Manual atelier Scenic 1.9dci la cerere. Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, în primul rând, vă urez tuturor sărbători fericite și aș vrea să vă cer puțin ajutor.
Am nevoie neapărat de un manual de service pentru un Renault Scenic 1.9 dCi din 2002,
cod motor JA05, cod motor F9Q K732.
Am probleme cu pompa de combustibil și sincronizatorul de marșarier.
Vă mulțumesc anticipat și LA MULȚI ANI 2010!:prostie:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #11131 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Cerere pentru manualul de service pentru Scenic 1.9dci
La mulți ani și ție, prietene. Îți trimit manualul de care ai nevoie și sunt la dispoziția ta.

P.S. Nu sunt sigur că va ajunge pe aici, dar spune-mi și ți-l voi trimite altfel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14616 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Cerere pentru manualul de service pentru Scenic 1.9dci
Salut băieți... Caut acest manual... poate cineva să-mi spună unde îl pot găsi? Tot ce găsesc este pentru noul model Scenic.

Vreau să scot capacul rezervorului, dar sincer nu știu cum...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23555 prin manual-mecanic
Și eu caut acest manual; dacă cineva îl poate încărca, ar fi de mare ajutor. MULȚUMESC!