Căutare MDM

Buletin

Cerere manual atelier Scenic 1.9dci

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11074 prin manual-mecanic
Cerere manual atelier Scenic 1.9dci Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, în primul rând, vă urez tuturor sărbători fericite și vă rog să mă ajutați puțin.
Am nevoie de un manual de service pentru un Renault Scenic 1.9 dCi din 2002,
tip JA05, motor F9Q K732.
Am probleme cu pompa de combustibil și sincronizatorul marșarierului.
Mulțumesc anticipat și un An Nou Fericit 2010.:prostie:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11131 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cerere pentru un manual de service pentru Scenic 1.9dci
La mulți ani și ție, prietene. Îți voi trimite manualul de care ai nevoie și rămân la dispoziția ta...

dar nu sunt sigur dacă va ajunge până aici. În orice caz, anunță-mă și ți-l voi trimite prin altă modalitate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14616 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cerere pentru un manual de service pentru Scenic 1.9dci
Salut, oameni buni... Caut chiar acest manual... Poate cineva să-mi spună de unde îl pot găsi? Tot ce găsesc este pentru noul model Scenic.

Vreau să scot capacul rezervorului, dar sincer nu știu cum să o fac...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23555 prin manual-mecanic
Și eu caut acest manual, dacă cineva l-ar putea încărca ar fi de mare ajutor, MULȚUMESC!